Prostreno.cz

Minutka z hovězí svíčkové

Svíčková je považována za nejkřehčí a nejluxusnější kus hovězího masa, což se projevuje i na ceně. Jednou za čas ale určitě stojí za to ji koupit.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 35min

    20min příprava

    15min vaření

  • 1546 kJ / 369 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy5g
tuky31g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 500 g hovězí svíčkové
  • 4 lžíce oleje
  • Na marinádu
  • 3 stroužky česneku - oloupané ,nakrájené nadrobno
  • 2 lžíce bio sójové omáčky
  • 4 lžíce sezamového oleje
  • 1 lžička cukru
  • 0.5 ks červené chilli papričky bez semínek - nakrájená nadrobno
  • Na posypání
  • 2 lžíce opražených sezamových semínek

Postup přípravy

  1. Všechny ingredience na marinádu dobře promíchejte .
  2. Maso nakrájejte na malé kousky a vložte ho do marinády. Maso marinujte přes noc v chladničce.
  3. Ve velké pánvi rozehřejte olej , přidejte maso a za stálého míchání ho opečte doměkka
  4. Maso posypete sezamovými semínky .
  5. Podávejte s rýží a zeleninovým salátem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    26,00g
  • Sacharidy:

    138,00g
    • Cukry:

      101,00g
  • Tuky:

    213,38g
  • Vláknina:

    2,00g

Aktivita pro spálení: 369 kcal

46

minut jízdy na kole

35

minut běhu

110

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Minutka z hovězí svíčkové

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat