Prostreno.cz

Salát z růžičkové kapusty

Růžičková kapusta s červenou řepou a balsamicem.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 914 kJ / 218 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy10g
tuky17g

Ingredience na

  • 300 g předvařené červené řepy
  • 300 g růžičkové kapusty
  • 4 snítky tymiánu
  • 5 lžic olivového oleje
  • 1 lžíce cukru krupice
  • 100 g rozdrobeného kozího sýra
  • 2 lžíce redukce balsamico
  • 1 hrst piniových oříšků

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. V pekáčku promíchejte oloupanou nakrájenou červenou řepu, růžičkovou kapustu překrojenou napůl a tymián, pokapejte olejem a posypte cukrem, pečte přibližně 20 minut.
  3. Podávejte posypané sýrem a piniovými oříšky, pokapané balsamico redukci.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,90g
  • Sacharidy:

    160,80g
    • Cukry:

      111,80g
  • Tuky:

    184,32g
  • Vláknina:

    19,94g

Aktivita pro spálení: 218 kcal

27

minut jízdy na kole

20

minut běhu

65

minut uklízení



Podobné recepty

Rukola s plátky hrušek

(12 hlasů)
20min
484 kJ

Salát z brokolice

(19 hlasů)
25min
1128 kJ

Cizrnový salát s koriandrem

(18 hlasů)
15min
876 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Salát z růžičkové kapusty

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat