Prostreno.cz

Vývar z husích drůbků

Husí vývar je o dost výraznější než kuřecí.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 439 kJ / 105 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy5g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Drůbky dejte do hrnce, zalijte 2 l vody, přidejte celé koření a stonky majoránky.
  2. Vařte, až je maso měkké.
  3. Vývar sceďte, maso oberte a nakrájejte.
  4. Mezitím vývar přiveďte opět k mírnému varu, podle chuti osolte a uvařte v něm skoro doměkka zeleninu, nakrájenou nadrobno.
  5. Pak vraťte do polévky maso, aby se prohřálo, dochuťte špetkou muškátového oříšku, na talířích zdobte petrželkou či pažitkou.
  6. Do polévky můžete zavařit kapání, nebo podávejte s vařenými nudlemi.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    63,22g
  • Sacharidy:

    168,40g
    • Cukry:

      14,20g
  • Tuky:

    47,49g
  • Vláknina:

    85,00g

Aktivita pro spálení: 105 kcal

13

minut jízdy na kole

10

minut běhu

31

minut uklízení



Podobné recepty

Polévka s taveným sýrem

(14 hlasů)
45min
246 kJ

Špenátový krém

(14 hlasů)
35min
357 kJ

Polévka z mangoldu

(20 hlasů)
45min
282 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vývar z husích drůbků

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat