Ingredience na
- 0,3 kg
lilku
- 0,5 kg
cukety
- 0,3 kg
papriky
- 0,3 kg
červené cibule
- 0,2 kg
sušených rajčat i s olejem
- 1 svazek
čerstvých bylinek
- tymián, bazalka, oregano, estragon
- 3 špetky
soli
- 3 špetky
čerstvě mletého pepře
- 4 plátky
marinované vepřové krkovice
- Na omáčku
- 100 ml
majonézy
- 50 ml
bílého jogurtu
- 2 lžíce
medu
- 1 špetka
soli
- 2 lžíce
hrubozrnné hořčice
TIP:
Vepřovou krkovici můžete zakoupit již marinovanou, například tu dle receptury Ládi Grilemana. K dostání je buď marinovaná v citrónu a černém pepři, či v balení buď s bílou bavorskou klobáskou, nebo klobáskami z Paprikova.