Prostreno.cz

Hruškové chutney

Chutney z hrušek a dýně. Recept na chutnou přílohu nejen k masu.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 1h a 5min

    20min příprava

    45min vaření

  • 436 kJ / 104 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy23g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Cibuli, dýni a hrušky oloupejte a nakrájejte na kostky. Koření vložte do pytlíčku připraveného např. z gázy.
  2. Cibuli, dýni, hrušky, šalvěj a koření dejte do hrnce, zalijte vinným octem, přidejte sůl a za občasného promíchání vařte 35-40 minut.
  3. Přidejte cukr promíchejte a vařte 3-4 minut.
  4. Horkou směs dejte do skleniček, zavíčkujte a sterilujte 15 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    31,38g
  • Sacharidy:

    307,20g
    • Cukry:

      122,69g
  • Tuky:

    34,53g
  • Vláknina:

    75,10g

Aktivita pro spálení: 104 kcal

13

minut jízdy na kole

9

minut běhu

31

minut uklízení



Podobné recepty

Zázvorové chutney

(12 hlasů)
30min
236 kJ

Jablečné chutney

(9 hlasů)
60min
433 kJ

Višňové chutney

(7 hlasů)
1h a 15min
990 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hruškové chutney

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat