Prostreno.cz

Vepřová krkovice na pivu

Maso můžete péci i pozvolna,při nižší teplotě . Když se maso připravuje při nižší teplotě, je šťavnatější. Pivo masu dodá už v marinádě skvělý nádech, šťávu mírně zkaramelizuje a dodá vyrovnanou chuť.
Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 2h a 0min

    30min příprava

    1h a 30min vaření

  • 838 kJ / 200 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy3g
tuky18g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 800 g vepřové krkovice bez kosti
  • 100 ml rostlinného oleje
  • 1 lžička drceného kmínu
  • 1 lžička soli
  • 500 ml světlého piva
  • 1 lžíce sádla
  • 1 ks velká,bílá cibule

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky,osolte ho,posypte kmínem a uložte do nízké ,nejlépe čtvercové misky.
  2. Maso přelijte olejem a 250 ml piva. Maso uložte do chladničky a nechte přes noc marinovat.
  3. Pak maso přendejte do pekáčku .. i s marinádou,k masu přidejte lžíci sádla , posypte ho na plátky nakrájenou cibulí ,přidejte 250 ml piva a pečte v troubě předehřáté na 190°C doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,60g
  • Sacharidy:

    47,00g
    • Cukry:

      2,00g
  • Tuky:

    220,00g
  • Vláknina:

    10,00g

Aktivita pro spálení: 200 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

59

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřová krkovice na pivu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat