Maličkosti ke štěstí za deset minut

Někdy je všechno „na prd“ a my toužíme po jednom – trochu pocitu štěstí. Takže první dobrá zpráva – od štěstí vás dělí jen deset minut.

Je pravda, že nikdo nemůže najít velké, věčné štěstí během deseti minut a stisknutím tlačítka. Ale někdy stačí ke štěstí jen malá vzpruha, solidní posilovač nálady, díky kterému se cítíme o něco lépe. A kde ji vzít? Máme pár nápadů...

Pusťte si hudbu a tancujte

Jasně, když máme špatnou náladu, nemáme chuť na párty nebo diskotéky - ale mezi "podělaným životem!" a "bude to v pohodě" je často jen pár vhodných písniček a trocha pohybu. Prostě to zkuste a nechte hormony štěstí, aby udělaly své! 

Povlečte si postel

Kdo by si nerad lehl do čerstvě ustlané postele? Povlékání nám většinou zvedne náladu – ať už z očekávání nebo kvůli příjemné vůni čistého prádla. Ale nejpozději, když můžeme jít večer konečně spát, se automaticky cítíme dobře a jsme šťastnější. Dobrou noc a sladké sny!

Namalujte veselý obrázek

Proč si myslíte, že jsme jako děti tak milovali malování? Protože je to zábavné a nevyžaduje to od nás mnoho – alespoň ne, pokud to děláme bez jakýchkoli nároků. Stačí deset minut trochu čmárat - ovce, slunce, měsíc a hvězdy nebo malý, neporušený svět panáčků dokážou s náladou udělat zázraky. A pokud chcete, můžete umělecká díla zavěsit nebo položit někam, kde se později dají použít ke zlepšení nálady. 

Udělejte vítr

Abychom se spontánně cítili o něco šťastnější, stačí jen trochu uklidit nebo vytřídit pár skříní. Nejlepší je hledat něco, co má velký dopad s malou námahou: uklidit poličky, vysát, vytřídit oblečení – něco jistě najdete...

Vyperte podprsenky

Kdo dává podprsenky zpátky do skříně poté, co je jednou měl na sobě...? Každý, kdo hraje v týmu „Vyperu to potom“. Ale při praní můžete získat velkou dávku štěstí a pohody. Vložte všechny podprsenky do pračky, spusťte jemný cyklus - a dopřejte si lahodné cappuccino jako odměnu, zatímco budete čekat na čisté podprsenky!   

Vyčistěte koupelnu

Bílá, jiskřivě čistá a voňavá toaleta, třpytivé umyvadlo – jakkoli se to může na první pohled zdát ploché a hloupé, čistá koupelna je téměř vždy zárukou pohody. A: V zrcadle bez cákanců a stop po vodním kameni vypadá váš vlastní úsměv ještě přitažlivěji.

Procházka

Jen deset minut venku a vyčistíte si hlavu! Zní to až příliš jednoduše a banálně, ale někdy to tak jednoduché je. Krátká procházka, trochu vidět něco jiného a perspektiva může být úplně jiná.

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat