Prostreno.cz

Rybí karbanátky

Karbanátky z rybího filé s čerstvým sýrem a křenem z italské kuchyně.

Ohodnotit
(28 hlasů)
  • 55min

    30min příprava

    25min vaření

  • 826 kJ / 197 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy6g
tuky13g

Ingredience na

  • 700 g rybího filé - nejlepší je z lososa
  • 1/4 ks pórku
  • 2 plátky toustového chleba
  • 150 g čerstvého sýra
  • 2-3 lžíce strouhaného křenu
  • 2 špetky soli
  • 2 lžíce řepkového oleje
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • Na smažení
  • 2 lžíce másla
  • 3 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Pórek nakrájejte na plátky a orestujte na 2 lžících řepkového oleje, zakápněte citronovou šťávou a nechte vychladnout.
  2. Rybí filé nasekejte na drobné kousky a dejte do mísy. Přidejte rozdrobený toustový chléb, sýr, pórek, křen, podle chuti osolte a důkladně promíchejte.
  3. Z hmoty tvarujte karbenátky, které opečte na másle s olejem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,80g
  • Sacharidy:

    68,70g
    • Cukry:

      11,80g
  • Tuky:

    315,00g
  • Vláknina:

    6,00g

Aktivita pro spálení: 197 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

58

minut uklízení



Podobné recepty

Candát s fenyklovým salátem

(29 hlasů)
35min
627 kJ

Pstruh s mandlemi

(25 hlasů)
50min
904 kJ

Rybí rolky v zelenině

(19 hlasů)
60min
401 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rybí karbanátky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat