Prostreno.cz

Treska s medovou glazurou

Zdravá ryba jako lehký oběd, nebo večeře.

Ohodnotit
(13 hlasů)
sun
  • 50min

    30min příprava

    20min vaření

  • 347 kJ / 83 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy5g
tuky2g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V misce promíchejte citronovou kůru, sójovou omáčku, med, olej, zázvor a drcený pepř.
  2. Porce tresky uložte do malé zapékací misky a ryby potřete z obou stran připravenou směsí, nechte před grilováním 15 minut v chladu (ryby můžete marinovat i přes noc).
  3. Ryby grilujte na grilovací pánvi přibližně 5 - 8 minut z každé strany.
  4. Ryby můžete taky připravit v troubě. Pečte 20 minut v troubě předehřáté na 180 °C.
  5. Podávejte se zeleninou a klínky citronu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    44,20g
  • Sacharidy:

    195,10g
    • Cukry:

      91,80g
  • Tuky:

    104,00g
  • Vláknina:

    29,00g

Aktivita pro spálení: 83 kcal

10

minut jízdy na kole

7

minut běhu

24

minut uklízení



Podobné recepty

Roládky ze sumce

(24 hlasů)
1h a 10min
343 kJ

Candát s fenyklovým salátem

(29 hlasů)
35min
627 kJ

Zapečená treska s bramborami

(15 hlasů)
50min
610 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska s medovou glazurou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat