Prostreno.cz

Pesto z červené řepy

Jiná varianta italského pesta.

Ohodnotit
(7 hlasů)
sun
  • 1h a 20min

    20min příprava

    60min vaření

  • 1137 kJ / 271 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy8g
tuky23g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 200 °C.
  2. Řepu omyjte, zabalte do alobalu a položte na menší plech. Pečte 60 - 70 minut, nebo dokud řepa nezměkne.
  3. Vychladlou řepu oloupejte a nakrájejte na kousky.
  4. Pak řepu nastrouhejte najemno v kuchyňském robotu.
  5. Přidejte zbývající přísady a důkladně promíchejte.
  6. Podávejte s plátky bagety, k uzenému masu, nebo těstovinám.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    67,60g
  • Sacharidy:

    127,90g
    • Cukry:

      17,84g
  • Tuky:

    200,68g
  • Vláknina:

    36,21g

Aktivita pro spálení: 271 kcal

33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

80

minut uklízení



Podobné recepty

Grilovaná zelenina

(13 hlasů)
50min
666 kJ

Marinované papriky s koriandrem

(12 hlasů)
25min
124 kJ

Mrkev s citronem a koriandrem

(16 hlasů)
30min
338 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pesto z červené řepy

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat