Prostreno.cz

Rybí filé v alobalu

Filé halibuta pečené v alobalu s tymiánem.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 1010 kJ / 241 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy4g
tuky20g

Ingredience na

  • 4 porce filé halibuta
  • 8 lžic olivového oleje
  • 8 snítek tymiánu
  • 2 stroužky česneku
  • 3 špetky soli a pepře

Postup přípravy

  1. Prolisovaný česnek promíchejte s olejem, lístky tymiánu, solí a pepřem.
  2. Vždy dva čtverce alobalu položte na sebe.
  3. Každou porci ryby položte na alobal a důkladně potřete připraveným olejem.
  4. Ryby zabalte a uložte je do pekáčku.
  5. Pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 20 - 25 minut.
  6. Ryby můžete taky grilovat.
  7. Podávejte s mísou zeleninového salátu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    31,00g
  • Sacharidy:

    57,10g
    • Cukry:

      2,00g
  • Tuky:

    101,78g
  • Vláknina:

    16,00g

Aktivita pro spálení: 241 kcal

30

minut jízdy na kole

22

minut běhu

71

minut uklízení



Podobné recepty

Pečená treska s koprem

(16 hlasů)
40min
452 kJ

Špíz z lososa a tresky

(16 hlasů)
40min
405 kJ

Pstruh s čekankou

(12 hlasů)
50min
316 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rybí filé v alobalu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat