Prostreno.cz

Pečená vepřová plec

Pečené vepřové maso s asijskou marinádou.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 35min

    20min příprava

    1h a 15min vaření

  • 834 kJ / 199 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny20g
sacharidy3g
tuky10g

Ingredience na

  • 800 g vepřové pečeně vcelku
  • Na marinádu
  • 2 lžíce mletého zázvoru
  • 2 lžíce mletého česneku
  • 1 lžíce hnědého cukru
  • 2 lžíce ústřicové omáčky
  • 1/2 lžičky kajenského pepře
  • 150 ml červeného polosladkého vína
  • 1 lžíce koření pěti vůní
  • 3 lžíce sojové omáčky

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Všechny ingredience na marinádu dejte do misky a promíchejte.
  3. Vepřové maso dejte do pekáčku a důkladně potřete připravenou směsí.
  4. Zakryjte a pečte, až je maso zcela měkké. Občas maso přelijte vypečenou šťávou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    56,20g
  • Sacharidy:

    222,00g
    • Cukry:

      106,80g
  • Tuky:

    18,08g
  • Vláknina:

    29,00g

Aktivita pro spálení: 199 kcal

24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

59

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové kotlety s medovou marinádou

(19 hlasů)
1h a 15min
683 kJ

Vepřové kotletky pečené s batáty

(12 hlasů)
1h a 15min
590 kJ

Kotletky s kysaným zelím

(16 hlasů)
1h a 10min
662 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pečená vepřová plec

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat