Prostreno.cz

Jednohubky ze sleďů

Efektní pohoštění.

Ohodnotit
(16 hlasů)
  • 15min

    15min příprava

    0min vaření

  • 1200 kJ / 286 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny24g
sacharidy3g
tuky13g

Ingredience na

  • 3 ks sleďových filetů v oleji
  • 1 hrst oliv
  • 4 lžíce ostrého kečupu
  • 3 lístky hlávkového salátu
  • 1/4 ks čerstvé okurky
  • 1/4 ks červené papriky

Postup přípravy

  1. Na talíř dejte omyté, osušené listy salátu, na salát dejte kečup. Do každého filetu zatočte jednu olivu, na jehlu (na závitky) napíchněte olivu a spojte filet. Jako podklad dejte kousek červené papriky. Přizdobte spirálkou z okurky.

TIP:

Místo kečupu použijte jakýkoli dresink.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,83g
  • Sacharidy:

    36,95g
    • Cukry:

      24,00g
  • Tuky:

    32,53g
  • Vláknina:

    5,00g

Aktivita pro spálení: 286 kcal

35

minut jízdy na kole

27

minut běhu

85

minut uklízení



Podobné recepty

Vánoční sleďový salát

(17 hlasů)
20min
937 kJ

Sleďové filety v zakysané smetaně

(20 hlasů)
2h a 20min
622 kJ

Sleďové filety ve švestkové omáčce

(16 hlasů)
6h a 35min
917 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Jednohubky ze sleďů

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat