Prostreno.cz

Pražma se špenátem a rukolou

Dobré ryby si žádají jednoduchou úpravu, pražma neboli dorada je oblíbená a velmi chutná ryba.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 291 kJ / 69 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy3g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Nakrájenou cibulku a cherry rajčata vložte na pánev se 3 lžícemi oleje a 2 minuty míchejte.
  2. Přidejte špenát, rukolu, víno a duste 10 minut, nakonec vmíchejte kopr a podle chuti osolte.
  3. Filety osolte, opepřete a nejdříve kůží nahoru opečte v pánvi s rozehřátým olejem, pak dejte rybu na 15 minut do trouby předehřáté na 200 °C.
  4. Podávejte s podušenou zeleninou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    30,11g
  • Sacharidy:

    20,74g
    • Cukry:

      6,00g
  • Tuky:

    102,50g
  • Vláknina:

    5,59g

Aktivita pro spálení: 69 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

20

minut uklízení



Podobné recepty

Ryba se sójovou omáčkou

(17 hlasů)
40min
323 kJ

Treska na tymiánu

(15 hlasů)
55min
281 kJ

Pečená štika se zeleninou

(15 hlasů)
1h a 25min
389 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pražma se špenátem a rukolou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat