Prostreno.cz

Pečené jehněčí karé

Jehněčí marinované v dijónské hořčici.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 60min

    30min příprava

    30min vaření

  • 1219 kJ / 291 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny21g
sacharidy2g
tuky21g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na silné plátky, potřete solí, pepřem, česnekem, hořčicí smíchanou se šalvějí a maso zabalte do potravinářské folie, nechte v lednici přes noc.
  2. Maso zprudka opečte na oleji v hluboké pánvi vhodné do trouby, pak maso vložte do trouby předehřáté na 220 °C na 15 - 20 minut.
  3. Před podáváním nechte maso 10 minut odpočinout.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    61,00g
  • Sacharidy:

    165,10g
    • Cukry:

      4,00g
  • Tuky:

    142,08g
  • Vláknina:

    44,00g

Aktivita pro spálení: 291 kcal

36

minut jízdy na kole

27

minut běhu

86

minut uklízení



Podobné recepty

Skopový guláš se zeleninou

(15 hlasů)
2h a 20min
316 kJ

Jehněčí v bylinkách

(11 hlasů)
45min
1043 kJ

Jehněčí kotletky z grilu

(11 hlasů)
50min
808 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Pečené jehněčí karé

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat