Prostreno.cz

Punč se zázvorovým pivem

Punč se dá připravit i studený.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 2h a 15min

    2h a 15min příprava

    0min vaření

  • 380 kJ / 90 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy6g
tuky1g

Ingredience na

  • 2 ks zralých broskví
  • 240 ml kvalitního bílého rumu
  • 1 ks vanilkového lusku
  • 1 l zázvorového piva

Postup přípravy

  1. 1 broskev nastrouhejte, druhou nakrájejte na tenké plátky a dejte do džbánu.
  2. Broskve zalijte rumem, přidejte dřeň vanilky a dejte na 2 hodiny do chladu.
  3. Před podáváním zalijte vychlazeným pivem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    5,21g
  • Sacharidy:

    44,10g
    • Cukry:

      8,39g
  • Tuky:

    7,27g
  • Vláknina:

    1,50g

Aktivita pro spálení: 90 kcal

11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

26

minut uklízení



Podobné recepty

Kávovo-čokoládový koktejl

(25 hlasů)
30min
575 kJ

Koktejl Santa Clara

(29 hlasů)
10min
183 kJ

Martini Green

(30 hlasů)
10min
41 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Punč se zázvorovým pivem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat