Prostreno.cz

Dušený mořský vlk

Dušená ryba s koriandrem, řapíkatým celerem a chilli.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 381 kJ / 91 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy2g
tuky4g

Ingredience na

  • 800 g mořského vlka
  • 2 stonky citrónové trávy
  • 1 stonek řapíkatého celeru
  • 10 g čerstvého zázvoru
  • 3 lžíce másla
  • 1 ks červené chilli papričky
  • 1 lžíce citrónové šťávy
  • 2 lžíce rybí omáčky
  • 2 stroužky česneku
  • 1/2 lžíce cukru
  • 1 lžíce semínek koriandru

Postup přípravy

  1. Na plátky pokrájenou chilli papričku, nastrouhaný česnek, koriandr, nastrouhaný zázvor, nakrájený celer s citrónovou trávou orestujte na másle.
  2. Přidejte rybí omáčku, citrónovou šťávu a cukr. Míchejte, až se cukr rozpustí.
  3. Do směsi vložte porce ryby a poduste je přibližně 15 minut.
  4. V polovině dušení ryby opatrně otočte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    33,30g
  • Sacharidy:

    205,90g
    • Cukry:

      109,80g
  • Tuky:

    102,08g
  • Vláknina:

    10,00g

Aktivita pro spálení: 91 kcal

11

minut jízdy na kole

8

minut běhu

27

minut uklízení



Podobné recepty

Makrelové karbanátky

(12 hlasů)
40min
516 kJ

Pečený pstruh s citronem

(9 hlasů)
1h a 10min
389 kJ

Sardinky pečené s rajčaty

(10 hlasů)
50min
660 kJ
Více receptů

Celkem 6 komentářů

hedvika
02.05.2016
verrca
27.04.2016
heenna
30.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Dušený mořský vlk

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat