Prostreno.cz

Tilapie s cuketou a bramborami

Marinované ryby pečené v alobalu.

Ohodnotit
(10 hlasů)
sun
  • 55min

    40min příprava

    15min vaření

  • 201 kJ / 48 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy6g
tuky0g

Ingredience na

  • 4 porce tilapie á 180 g
  • 200 ml grilovací marinády na ryby - např.Kotanyi
  • 350 g malých brambor
  • 1 ks červené cibule
  • 2 ks malé cukety

Postup přípravy

  1. Marinádu dejte do misky a v marinádě obalte porce ryby, nechte v chladničce 30 minut.
  2. Omyté brambory nakrájejte na tenké plátky.
  3. Brambory vložte do misky vhodné do mikrovlnné trouby, přidejte 5 lžic vody a troubu zapněte na 2 - 3 minuty na 100% výkonu, brambory se nesmí rozvařit.
  4. Předehřejte gril na střední teplotu.
  5. Z alobalu vystřihněte 4 obdélníky velké tak, aby se daly do alobalu zabalit ryby a zelenina.
  6. Na alobal rozdělte na plátky nakrájenou cibuli,na plátky nakrájenou cuketu a brambory.
  7. Na zeleninu položte porci ryby.
  8. Zabalte a grilujte přibližně 10 - 15 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    20,50g
  • Sacharidy:

    29,10g
    • Cukry:

      6,53g
  • Tuky:

    1,21g
  • Vláknina:

    4,00g

Aktivita pro spálení: 48 kcal

6

minut jízdy na kole

4

minut běhu

14

minut uklízení



Podobné recepty

Treska s čekankou

(13 hlasů)
45min
692 kJ

Špagety s makrelou

(20 hlasů)
45min
455 kJ

Tresčí karbanátky

(16 hlasů)
50min
828 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Uzená polévka

(1 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Tilapie s cuketou a bramborami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat