Prostreno.cz

Vepřové na pepři

Vepřová kotleta rožněná vcelku v alobalu.

Ohodnotit
(7 hlasů)
sun
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 974 kJ / 232 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny22g
sacharidy5g
tuky18g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Kousek slaniny a mrkev nakrájejte na přibližně stejně široké nudličky.
  2. Pomocí špikovacího nože maso prošpikujte slaninou a mrkví.
  3. Kotletu na povrchu nařízněte drobnými zářezy, aby se dovnitř lépe dostala chuť koření. Stroužky česneku oloupejte, prolisujte a utřete se solí, směsí potřete celou plochu masa.
  4. Maso obalte v celém pepři, nasekaném rozmarýnu, na maso položte plátky slaniny a maso zabalte do alobalu spolu s nakrájenou cibulí.
  5. Nad středním plamenem maso rožněte 1,5 hodiny v alobalu a 20 minut bez alobalu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    89,84g
  • Sacharidy:

    181,40g
    • Cukry:

      18,34g
  • Tuky:

    76,28g
  • Vláknina:

    74,10g

Aktivita pro spálení: 232 kcal

29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

69

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové kotlety s rajčaty

(11 hlasů)
45min
765 kJ

Plněné vepřové se švestkami na víně

(15 hlasů)
1h a 15min
833 kJ

Vepřové v kiwi omáčce

(12 hlasů)
45min
688 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Vepřové na pepři

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat