Prostreno.cz

Vepřové maso dušené se zeleninou

Vepřová kýta s fazolovými lusky a cibulí.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 786 kJ / 187 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy4g
tuky14g

Ingredience na

  • 600 g vepřové kýty
  • 2 ks červené cibule
  • 3 lžíce másla
  • 1 lžička soli
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 200 ml smetany
  • 250 g zelených fazolek - nebo cukrového hrášku

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, nebo proužky, cibuli nakrájejte na plátky a obojí orestujte na másle.
  2. K masu přidejte fazolky, nebo hrášek, zakápněte sojovou omáčkou, přidejte smetanu a duste, až je maso měkké.
  3. Podle chuti osolte a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    39,82g
  • Sacharidy:

    27,60g
    • Cukry:

      8,40g
  • Tuky:

    132,43g
  • Vláknina:

    3,00g

Aktivita pro spálení: 187 kcal

23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

55

minut uklízení



Podobné recepty

Panenka na rozmarýnu

(13 hlasů)
60min
538 kJ

Vepřové kostky na černém pivu

(9 hlasů)
1h a 20min
638 kJ

Vepřové medailonky Italia s pečenými brambory

(13 hlasů)
1h a 5min
604 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso dušené se zeleninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat