Prostreno.cz

Chléb se lněným semínkem

Nekynutý chleba s jedlou sodou a lněným semínkem.

Ohodnotit
(20 hlasů)
  • 1h a 10min

    20min příprava

    50min vaření

  • 1015 kJ / 242 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy39g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Ve velké míse vymíchejte hladkou mouku, celozrnnou mouku, lněné semínko, jedlou sodu, sůl a cukr.
  3. V jiné míse smíchejte jogurt a vejce a směs přidejte k mouce. Na pomoučeném válu důkladně vypracujte, pokud je potřeba, přidejte mouku.
  4. Z těsta vytvarujte bochník, bochník položte na plech vyložený pečícím papírem, na povrchu chleba vytvořte ostrým nožem velké X. Pečte přibližně 40 - 50 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    51,30g
  • Sacharidy:

    285,06g
    • Cukry:

      104,20g
  • Tuky:

    56,10g
  • Vláknina:

    33,00g

Aktivita pro spálení: 242 kcal

30

minut jízdy na kole

23

minut běhu

72

minut uklízení



Podobné recepty

Chléb s avokádem

(17 hlasů)
20min
857 kJ

Otrubový chléb

(17 hlasů)
1h a 20min
959 kJ

Mrkvový chléb

(15 hlasů)
1h a 20min
1118 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Chléb se lněným semínkem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat