Prostreno.cz

Plněná vepřová panenka

Panenka plněná artyčokem a tapenádou.

Ohodnotit
(14 hlasů)
sun
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 845 kJ / 202 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy11g
tuky18g

Ingredience na

  • 1 ks větší vepřové panenky
  • 1 ks konzervovaného artyčoku
  • 1 lžíce olivové tapenády
  • 2 lžíce oleje
  • 3 špetky soli a pepře

Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Panenku rozřízněte, aby vznikl plát, maso jen lehce rukou naklepejte, osolte, opepřete a potřete tapenádou.
  3. Na maso rozprostřete vidličkou rozmačkaný artyčok, maso stočte a omotejte kuchyňským provázkem.
  4. V pánvi s olejem panenku ze všech stran opečte.
  5. Pak dejte maso do trouby, podlijte malinko vodou a pečte 25 až 30 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    30,40g
  • Sacharidy:

    29,00g
    • Cukry:

      0g
  • Tuky:

    135,10g
  • Vláknina:

    3,00g

Aktivita pro spálení: 202 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

60

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové medailonky Italia s pečenými brambory

(13 hlasů)
1h a 5min
604 kJ

Šalvějové medailonky s krémovou polentou

(12 hlasů)
1h a 15min
806 kJ

Grilovaná vepřová svíčková

(17 hlasů)
40min
873 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Plněná vepřová panenka

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat