Restovaná zelenina
Dokonalá kombinace čerstvých lusků, mrkve, žampionů, brokolice a rajčat.
-
20min
10min příprava
10min vaření
-
277 kJ / 66 kcal
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:
bílkoviny2g
sacharidy5g
tuky5g
Ingredience na
- 200 g
cukrového hrášku
- 100 ml
vody
- 200 g
žampiónů
- 3 lžíce
řepkového oleje
- 2 ks
středně velké mrkve
- 1 lžíce
červeného vinného octa
- 2 ks
rajčata
- 1 lžíce
sypkého zeleninového ochucovadla
- 1 ks
brokolice
Postup přípravy
- V kastrolu rozehřejte olej ,přidejte mrkev nakrájenou na nudličky Julienne a na růžičky rozdělenou brokolic,restujte za stálého míchání 3 minuty.
- Přidejte nakrájené houby ,hrášek ,vodu ,posypte ochucovadlem a restujte další 3 minuty.
- Přidejte na klínky nakrájená rajčata, červený vinný ocet, promíchejte a restujte 3 minuty .
- Podávejte jako samostatný pokrm,nebo jako přílohu
Složení nutričních hodnot
Sledujte nás na sociálních sítích: