Prostreno.cz

Restovaná zelenina

Dokonalá kombinace čerstvých lusků, mrkve, žampionů, brokolice a rajčat.
Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 20min

    10min příprava

    10min vaření

  • 277 kJ / 66 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy5g
tuky5g

Ingredience na

  • 200 g cukrového hrášku
  • 100 ml vody
  • 200 g žampiónů
  • 3 lžíce řepkového oleje
  • 2 ks středně velké mrkve
  • 1 lžíce červeného vinného octa
  • 2 ks rajčata
  • 1 lžíce sypkého zeleninového ochucovadla
  • 1 ks brokolice

Postup přípravy

  1. V kastrolu rozehřejte olej ,přidejte mrkev nakrájenou na nudličky Julienne a na růžičky rozdělenou brokolic,restujte za stálého míchání 3 minuty.
  2. Přidejte nakrájené houby ,hrášek ,vodu ,posypte ochucovadlem a restujte další 3 minuty.
  3. Přidejte na klínky nakrájená rajčata, červený vinný ocet, promíchejte a restujte 3 minuty .
  4. Podávejte jako samostatný pokrm,nebo jako přílohu



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,39g
  • Sacharidy:

    26,36g
    • Cukry:

      8,40g
  • Tuky:

    100,94g
  • Vláknina:

    8,22g

Aktivita pro spálení: 66 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

19

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pstruh s rajčaty

(3 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Restovaná zelenina

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat