Prostreno.cz

Restované hovězí maso s nektarinkou

Slavnostní oběd nebo večeře z hovězí svíčkové.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 30min

    20min příprava

    10min vaření

  • 914 kJ / 218 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy8g
tuky15g

Ingredience na

  • 600 g hovězí svíčkové - nakrájené na plátky
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 1/2 lžičky cukru
  • 1 lžíce kukuřičného škrobu
  • 2 špetky čerstvě mletého pepře
  • 4 lžíce oleje
  • 1 ks červené cibule - nakrájené na plátky
  • 2 stroužky česneku - nakrájeného na plátky
  • 1 ks nektarinky - nakrájené na plátky
  • 1 lžíce ústřicové omáčky

Postup přípravy

  1. V míse smíchejte sójovou omáčku, cukr, kukuřičný škrob, černý pepř a 1 lžíci oleje. Přidejte hovězí plátky a promíchejte. Nechte marinovat přes noc v lednici.
  2. Rozehřejte velkou pánev s olejem, přidejte hovězí plátky s marinádou a při vysoké teplotě restujte 2 minuty. Maso vyndejte.
  3. Na stejnou pánev přidejte nakrájenou cibuli a česnek a restujte 1 minutu.
  4. Přidejte plátky nektarinky a restujte další 1 minutu.
  5. Přidejte zpět hovězí maso ústřicovou omáčku a promíchejte. Hned podávejte, nejlépe s rýží.
  6. Podle chuti můžete lehce osolit.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    50,30g
  • Sacharidy:

    312,00g
    • Cukry:

      118,80g
  • Tuky:

    118,13g
  • Vláknina:

    29,00g

Aktivita pro spálení: 218 kcal

27

minut jízdy na kole

20

minut běhu

65

minut uklízení



Podobné recepty

Hovězí na pepři

(25 hlasů)
1h a 35min
670 kJ

Hovězí se zeleninou

(19 hlasů)
1h a 25min
345 kJ

Hovězí maso s rajskou omáčkou

(30 hlasů)
1h a 15min
969 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Restované hovězí maso s nektarinkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat