Prostreno.cz

Zvěřinový guláš

Guláš pro milovníky zvěřiny.

Ohodnotit
(19 hlasů)
  • 1h a 50min

    30min příprava

    1h a 20min vaření

  • 795 kJ / 190 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy4g
tuky14g

Ingredience na

  • 1 kg srnčího masa na guláš - nebo jeleního
  • 500 g uzeného bůčku
  • 500 g cibule
  • 100 g sádla
  • 1 lžíce sladké mleté papriky
  • 1 lžička pálivé mleté papriky
  • 6 stroužků česneku
  • 2-3 lžičky instantní jíšky
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička kmínu
  • 1 lžička mletého pepře

Postup přípravy

  1. Na sádle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte na kostky nakrájené maso a maso orestujte.
  2. Zaprašte paprikou, přidejte kmín, sůl a pepř. Podlijte vodou, aby bylo maso přikryté a duste do poloměkka.
  3. Přidejte bůček nakrájený na malé kostičky a prolisovaný česnek. Duste, až je maso zcela měkké.
  4. Do guláše zavařte instantní jíšku, nebo můžete guláš zahustit tvrdým nastrouhaným chlebem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    110,50g
  • Sacharidy:

    301,30g
    • Cukry:

      33,20g
  • Tuky:

    224,83g
  • Vláknina:

    106,00g

Aktivita pro spálení: 190 kcal

23

minut jízdy na kole

18

minut běhu

56

minut uklízení



Podobné recepty

Guláš z divočáka

(23 hlasů)
1h a 45min
667 kJ

Jelení guláš s houbami

(19 hlasů)
1h a 20min
653 kJ

Guláš z mletého masa

(18 hlasů)
60min
546 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Zvěřinový guláš

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat