Prostreno.cz

Jehněčí maso se zelím

Jehněčí maso dušené v troubě se zelím.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 1h a 30min

    20min příprava

    1h a 10min vaření

  • 549 kJ / 131 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy11g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na kroužky, zelí na proužky, maso na velké kostky, oloupané brambory na plátky.
  2. Maso osmažte s cibulí na oleji dozlatova, osolte a opepřete.
  3. Do zapékací misky dejte vrstvu masa s cibulí, maso posypte kmínem, brambory, které jemně osolte, pak vrstvu zelí, které osolte a posypte kmínem a přidejte bobkový list.
  4. Vše zalijte vývarem a duste v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně hodinu nebo až do změknutí masa.
  5. Hotový pokrm posypte nakrájenou petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    67,50g
  • Sacharidy:

    199,60g
    • Cukry:

      15,73g
  • Tuky:

    154,14g
  • Vláknina:

    69,00g

Aktivita pro spálení: 131 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

39

minut uklízení



Podobné recepty

Jehněčí kostky dušené

(10 hlasů)
1h a 5min
660 kJ

Jehněčí kotlety

(6 hlasů)
1h a 40min
1220 kJ

Jehněčí maso s mrkví

(5 hlasů)
1h a 45min
856 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí maso se zelím

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat