Prostreno.cz

Ryby na víně

Jemné a zdravé ryby připravené na červeném víně.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 5min

    15min příprava

    50min vaření

  • 941 kJ / 224 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy25g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Pstruhy osolte, opepřete a na pánvi s máslem a jemně nakrájenou cibulí opečte z obou stran. Pstruhy naplňte plátky citrónu a do každého vložte 2 snítky tymiánu.
  2. Pstruhy uložte i s máslem do pekáčku, přidejte hřebíček a podlijte vínem, ve kterém rozmíchejte špetku cukru. Na pstruhy položte zbývající tymián a vložte na 30-40 minut do trouby vyhřáté na 200 °C.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    42,50g
  • Sacharidy:

    269,90g
    • Cukry:

      112,00g
  • Tuky:

    106,05g
  • Vláknina:

    42,00g

Aktivita pro spálení: 224 kcal

28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

66

minut uklízení



Podobné recepty

Rybí filé se zeleninou

(11 hlasů)
60min
393 kJ

Cejn na koriandru

(16 hlasů)
1h a 5min
505 kJ

Bílá ryba s oříšky

(13 hlasů)
40min
890 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryby na víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat