Prostreno.cz

Telecí na bílém víně

Narůžovělé, křehké, šťavnaté a navíc ještě dietní.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 1h a 30min

    1h a 30min příprava

    0min vaření

  • 539 kJ / 128 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy9g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kousky, dejte do uzaviratelné mísy, přidejte polovinu oloupané cibule, oloupaný, nakrájený česnek, sůl, pepř, olej, bobkový list a vše promíchejte. Nádobu uzavřete a dejte na noc do lednice.
  2. Maso přeložte i s marinádou do pekáčku, přidejte zbytek cibule, přelijte vínem, ve kterém rozmíchejte šafrán, přikryjte a pečte v troubě přibližně 90 minut nebo až je maso měkké.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    63,10g
  • Sacharidy:

    218,20g
    • Cukry:

      9,20g
  • Tuky:

    119,58g
  • Vláknina:

    58,00g

Aktivita pro spálení: 128 kcal

16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

38

minut uklízení



Podobné recepty

Telecí roláda s brusinkovou náplní

(16 hlasů)
45min
762 kJ

Marinované telecí kotlety podle Zdeňka Pohlreicha

(27 hlasů)
50min
743 kJ

Telecí lýtko s bylinkami

(20 hlasů)
1h a 50min
908 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Omeleta s našlehanou ricottou

(21 hlasů)

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Telecí na bílém víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat