Prostreno.cz

Kuřecí maso na kalvadosu

Kuřecí maso zjemněné kalvadosem vám určitě zachutná.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 5min

    15min příprava

    50min vaření

  • 994 kJ / 237 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy23g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na rozehřátém oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte naporcované, osolené a opepřené kuře a orestujte ho ze všech stran. Přidejte hřebíček a skořici. Kuře podlijte malým množstvím vody, přikryjte a duste 15 minut.
  2. Ke kuřeti přidejte na kostky nakrájená jablka, podlijte kalvadosem a duste odkryté 30 minut nebo až je kuře měkké. Před koncem dušení přidejte nasekanou petrželku.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    55,20g
  • Sacharidy:

    236,00g
    • Cukry:

      23,00g
  • Tuky:

    205,65g
  • Vláknina:

    84,00g

Aktivita pro spálení: 237 kcal

29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

70

minut uklízení



Podobné recepty

Kuřecí maso s olivama a česnekem

(7 hlasů)
1h a 20min
422 kJ

Kuřecí maso s kari kořením

(16 hlasů)
55min
534 kJ

Kuřecí maso se zeleninou

(9 hlasů)
45min
443 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kuřecí maso na kalvadosu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat