Prostreno.cz

Srnčí na červeném víně

Pokud máte rádi zvěřinu, určitě vám srnčí na víně bude chutnat.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 1h a 10min

    20min příprava

    50min vaření

  • 530 kJ / 126 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy5g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kosrky a naložte na 12 hodin do marinády.
  2. Maso vyndejte z marinády a na 4 lžících oleje spolu s nakrájenou cibulí orestujte v kastrolu dozlatova. Přidejte očištěnou, nakrájenou mrkev, podlijte vývarem a 200ml marinády, přikryjte a duste doměkka. Maso podle chuti osolte.
  3. Podávejte posypané naťovou cibulkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    53,64g
  • Sacharidy:

    138,40g
    • Cukry:

      17,20g
  • Tuky:

    206,48g
  • Vláknina:

    36,10g

Aktivita pro spálení: 126 kcal

15

minut jízdy na kole

12

minut běhu

37

minut uklízení



Podobné recepty

Kančí v čokoládě podle Itala

(22 hlasů)
1h a 15min
798 kJ

Zajíc na sladkokyselo podle Itala

(15 hlasů)
1h a 20min
839 kJ

Srnčí řízky s brusinkami

(6 hlasů)
1h a 30min
664 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

vivi11
13.06.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Srnčí na červeném víně

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat