Prostreno.cz

Květák s ředkvičkovým máslem

Rychlovka, kterou zvládne každý. Velmi rychlý recept na přípravu vařeného květák.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 276 kJ / 65 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy5g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Květák uvařte v osolené vodě s citrónovou šťávou, uvařený sceďte a rozdělte na talíře.
  2. Mezitím rozehřejte na pánvi máslo, přidejte nakrájené bylinky, pepř a na slabé plátky nakrájené ředkvičky. Restujte 5 minut.
  3. Každý květák přelijte ředkvičkovým máslem a hned podávejte.

TIP:




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    18,80g
  • Sacharidy:

    89,30g
    • Cukry:

      11,00g
  • Tuky:

    86,70g
  • Vláknina:

    30,00g

Aktivita pro spálení: 65 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

19

minut uklízení



Podobné recepty

Květákové placičky se šunkou

(24 hlasů)
50min
346 kJ

Květákové placičky

(30 hlasů)
50min
246 kJ

Květákové kari

(19 hlasů)
25min
307 kJ
Více receptů

Celkem 6 komentářů

kamila76
19.11.2016
hedvika
18.05.2016
moniika
07.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Květák s ředkvičkovým máslem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat