Prostreno.cz

Platýz s citronovým přelivem

Recept na filety jemného rybího masa opečeného na oleji a přelitého omáčkou z citrónu.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 882 kJ / 210 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy20g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupané brambory dejte vařit do osolené vody. Filety osolte, opepřete a obalte v mouce. Na oleji pomalu opečte z obou stran.
  2. Na jiné pánvi na másle nechte zpěnit petrželku a oloupaný citron nakrájený na tenká kolečka. Uvařené brambory slijte a promíchejte s nasekaným koprem a máslem.
  3. Rybu podávejte přelitou citronovo-petrželkovou omáčkou a bramborem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,40g
  • Sacharidy:

    177,80g
    • Cukry:

      10,33g
  • Tuky:

    269,26g
  • Vláknina:

    32,00g

Aktivita pro spálení: 210 kcal

26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

62

minut uklízení



Podobné recepty

Ryba na kerblíku

(20 hlasů)
40min
165 kJ

Dušený hejk

(15 hlasů)
1h a 35min
374 kJ

Treska na gril

(14 hlasů)
1h a 45min
1375 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Platýz s citronovým přelivem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat